Skip to content

KOSMETISK LÄPPTATUERING.

Läpptatuering är det perfekta alternativet för dig som önskar att fixa asymmetriska läppar eller ojämn läpplinje. Det kan även passa bra som har dåligt med färg i sina läppar. Där man kan jobba upp en naturlig fin färg. Ge volym utan fillers. Puderläppar är en tatueringsmetod där man använder naturliga färger för att få till ett naturligt utseende vilket ger ett intryck av fylligare läppar. Behandlingen utförs med en permanent make- up maskin. Med den metoden som vi använder, tatuerar vi in kontur för att få jämnare form och skuggning appliceras på hela läpparna som ger en naturlig färg.


Pris: 2990 kr (Påfyllning efter 4veckor ingår i priset.)
Boka en kostnadsfri konsultation.

KOSMETISK TATUERING-EYELINER 

Den perfekta lösningen för dig som alltid vill känna dig snygg oavsett årstid eller tid på dygnet är “tatuerad eyeliner “. Ögonen blir intensivare och du ser piggare ut redan när du vaknar. 

Pris: 2990 kr (Påfyllning efter 4veckor ingår i priset.)
Boka en kostnadsfri konsultation.

Borttagning av tatuering.

Skinial metoden är en unik, patenterad tatueringsborttagning som kan appliceras på alla tatueringar oberoende av färg och form. Behandlingen är baserad på en fysiologisk vätska som är en tunnflytande lösning av mjölksyra. Mjölksyran bryts ner och avlägsnas helt ur kroppen tack vare våra metaboliska processer. I de flesta fall gör vår behandling mindre ont än tatueringen. Vad som händer är att överhuden, hudens yttersta lager slits och genom denna yta införs den färgborttagande vätskan. Som ett resultat av vätskans inverkan släpper makrofagerna ut pigmenten som har varit instängda i dessa celler. Efteråt samlas de borttagna hudcellerna och färgmolekylerna i form av en sårskorpa på hudens yta. Sårskorpan blir torr och till slut faller bort av sig själv. Vätskan  har inga skadliga effekter på huden.

Konsultation + test 30 min 500:-

Påfylllning 30 min 800:-

Liten behandling 60 min 1700:-

Stor behandling 90 min 2300:-

PUDERBRYN är en teknik inom kosmetisk tatuering som utförs med en permanent make-up maskin där resultatet liknar sminkande ögonbryn. Brynen ger skuggig effekt eller en fin effekt av sminkande ögonbryn i två olika nyanser. Brynen är mörkare i svansen och ljusare i början vilket ger en perfekt Ombre-look. Puderögonbryn passar alla och den är skonsam mot huden. Med puderbryn kan man även täcka över en gammal brynstatuering.

Pris: 2999 kr (Påfyllning efter 4veckor ingår i priset.)

Boka en kostnadsfri konsultation.
Metoden 3D ögonbrynstatuering är en halvpermanent färgöverföring till det övre lagret av huden som realistiskt avbildar strånas tjocklek och längd. Proceduren kräver inte maskin, utan man använder en speciell nål. Metoden gör att ögonbrynen får en naturlig form eftersom man ”ritar” in sträck i hårstråns naturliga riktning. Metoden rekommenderas för de som har förstört ögonbrynens naturliga form med felaktig plockning (längd eller bredd) – har förlorat sina ögonbryn på grund av sjukdom eller annan orsak. Tatueringen ger en naturlig effekt och håller i ca ett år, men det finns ingen garanti till hållbarheten eftersom den påverkas av inre faktorer (torr eller fet hud, eksem etc.) och yttre faktorer (sol, solarium, olika sorters ansiktsbehandlingar, peeling etc.) Man rekommenderar att upprepa proceduren (påfyllning) en gång om året. OBS! Rådfråga läkare om ni har diabetes. Boka din tid för konsultation.

Pris 3500 :-

Boka en kostnadsfri konsultation.