Skip to content

Produkter

Bioline Förädlar det bästa från naturen

Produkter
Om synliga resultat är det viktigaste för dig så är det Bioline du ska välja. Eftersom naturen inte är perfekt så använder Bioline sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder. Varje produkt och behandling har ett enda mål, att reducera ett problem. Bioline gör detta fantastiskt bra, både snabbt och effektivt. Givetvis finns det inga mineraloljor i Biolines produkter. Logiska system och innovativa produkter gör din hudvård roligare och mer njutbar. Att du dessutom ser resultaten redan efter några veckor är ju inte helt fel det heller… eller hur?!

Medik8 Ett prisbelönt, globalt varumärke

Produkter
Hudvårdssalongen med engagerade hudterapeuter Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av hudvårdsexperter. Produkterna är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i vår biotekniska forskningsanläggning i Storbritannien. Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Produkterna är särskilt framtagna med fokus på ålderstecken, akne, rodnader, pigmentering och torr hud. Medik8 tror på: • Produkter som löser problem • Bevisade resultat • Professionell styrka • Grön kemi och miljövänliga förpackningar

[comfort zone] a complete sense of beauty

Produkter
Upplevelsernas hudvård med behandlingar och produkter som stimulerar alla dina fem sinnen. Behandlingarna inleds med en välkomnande [comfort zone] massage med en aromaolja som du själv väljer och föredrar. När du behöver en effektiv behandling eller är stressad och vill koppla av är det [comfort zone] du ska använda. Ett unikt behandlingsprogram och sköna, vårdande hemmaprodukter som gör gott på både in och utsidan.

Restylane Naturlig substans mot linjer och rynkor

Produkter
Om du vill framhäva det bästa i ditt utseende med en fullständigt naturlig substans som uppnår ett synbart och hållbart estetiskt resultat är RESTYLANE det naturliga valet för dig. Oavsett om du vill definiera ansiktets konturer, få fylligare läppar eller jämna ut linjerna i ansiktet, kan RESTYLANE hjälpa dig att få bästa resultat- omedelbart och naturligt. RESTYLANE ger dig dessutom flexibilitet. Du kan välja att få en enskild behandling, till exempel på läpparna. Du kan också låta behandla läpparna och jämna ut linjer – samtidigt. När RESTYLANE efter hand bryts ned har du friheten att göra vad du vill, när du vill. Du bestämmer själv över ditt utseende – det är skönheten med RESTYLANE. RESTYLANE för linjer och rynkor

Pür Make-up som gör skillnad för din hud

Produkter

Kan en makeup förbättra din hud?

Pür kan! Pür är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fastpressad form, go pressed no mess!

Pür innehåller den absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler.Vi vet ju redan hur fantastiskt bra mineraler är för alla hudtyper och hudtillstånd, men Pür är mer än så!
Detta är SKINFITNESS MAKE-UP som är PÜR AND PROVEN!
Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken.

Den perfekta makeupen för alla hudtyper

Fet hud – innehåller inga mineraloljor som täpper till porerna eller får den att se glansig ut, huden kan andas.
Torr hud – innehåller INTE talk. Makeupen sätter sig inte i fi na linjer eller rynkor vilket kan få huden att se torr och åldrad ut. Sheasmör och E-vitamin ger näring.
Känslig hud – innehåller ej parfym, utfyllnadsämnen eller kemiska färgämnen.
Mineraler är speciellt bra för rosacea och akne.
Ung hud – ger en vacker, genomskinlig look som ser naturlig ut.
Akne hud – innehåller inget som irriterar eller förvärrar hudens tillstånd.
Den täcker 100% på ett naturligt sätt. Mineraler har en förmåga att lugna och dämpa irritationer i huden.
Mogen hud – innehåller mica som är en naturligt ljusreflekterande ämne som ger huden en fräsch lyster
Solkänslig hud innehåller titaniumdioxid, en mineral som är en naturlig solskyddsfaktor (SPF)

Innehåller inte:
Kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener eller alkohol.

ECOCERT -ifierad hudvård – Sacred nature

Produkter

Ekologisk hudvård

ECOCERT-ifierad hudvård – Sacred nature.
För hud och miljö.

[ comfort zone ] lanserar fem milda och effektiva produkter för ansikte och kropp med lika många ECOCERT-ifierade ingredienser.
Produkterna är rika på anti-oxidanter och skyddar hudcellens DNA. Sacred nature passar alla hudtyper – även den mest känsliga.
I produkterna överskrids de hårda ECOCERT- kraven och femton dagars användning ger omedelbara synliga resultat!

[ comfort zone ] lanserar Sacred nature – eco-cosmesis för huden och för vår miljö. Sacred nature består av fem ekologiskt odlade ingredienser. Den aktiva formulan är 99 procent naturlig och 12-25 procent av ingredienserna är ekologiskt odlade.
Därmed överträffas ECOCERT-kravet att 95 procent av ingredienserna i hudvårdsprodukter ska vara naturligt odlade varav 10 procent måste vara ekologiskt odlade.

ECOCERT-symbolen garanterar att konsumenten kan känna sig säker på att produkten är ekologisk beträffande såväl råvaror, förpackningar som tillverkningsmetoder.
Finns även att få som ansiktsbehandling.