Skip to content

Vi erbjuder ett urval av alternativa behandlingar för dig som inte vill göra ingrepp eller injicera. Som vill ha ett naturligt utseende men ändå kunna göra en behandling som ger resultat.

Vi erbjuder även oerhört effektiva hudvårdsprodukter samt Kemiska Peels som ger resultat utöver det vanliga. Vi har flera olika varianter och är du intresserad så börjar du med att boka en konsultation.

: Medicinsk Microneedling

Denna behandling är samma som Dermapen och ger upphov till tusentals oerhört små nålsticksskador i den behandlade hudvävnaden. Var och en av dessa nålsticksskador startar en normal läkeprocess i den skadade huden och leder till att kollagen och elastin nybildas i dermis och en tjockare epidermis bildas som följd av den ökade cellomsättningen. Denna behandling rekommenderas till en lite grövre hy för uppstramning och fasthet.

Elos – Ipl

Detta är en ljusbehandling och vidareutveckling av laserteknik där många olika våglängder av ljus påverkar de allra yttersta lagren i mellanhuden.

Denna behandling används som hudföryngring, borttagning av pigmenteringar, brustna blodkärl, minska porer och permanent hårborttagning.

Plasma pen – Fibroblast

Detta en helt ny behandling för uppstramning eller ”Skin tightening” med plasmaimpulser. Metoden har främst skapas för att strama åt huden på ögonlocken men kan också användas för att strama åt huden på halsen, behandla djupare rynkor som tex på överläppen eller påsar under ögonen. Metoden använder sig av en elektrod som inte ska beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ”Plasma Flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa mikromillimetersmå avdunstningar/punkter gör huden tightare i området och resultatet kan man se direkt behandlingen är avslutad.

Fantastiska resultat får man även på ärr, Strier och hamster kinder.

På Youtube finner man massor av videos på våra olika behandlingar och möjlighet att få en objektiv bild av hur behandlingarna går till och dess resultat.

Kom gärna in till oss för att rådgöra om vilken behandling som passar dig bäst. Alla ovan nämnda behandlingar är för uppstramning men ger olika inriktning beroende av hudtyp.