Skip to content
 :

Infuzion

En helt ny nålfri behandinsgmetod där hyaluronsyra förs 3 mm djupt ner i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.
:

 Infuzion system är en alternativ ansiktsbehandling som slussar ner fraktionerad hyaluronsyra i huden utan att använda nålar. Istället använder man ström för att slussa ner godsakerna som plumpar upp huden.

Jontoforestekniken, som Infuzion System behandlingen bygger på, är en välkänd behandlingsmetod inom hud- och sjukvården där man med hjälp av en tillfällig elektromagnetisk retning, ökar hudens genomsläpplighet så att hyaluronsyran kan penetrera ner djupt i huden.

En fillerbehandling utan nålar.

:

:

Så går behandlingen till: Behandlingen startar med att huden decificeras. Sedan förs en pistolliknande maskin över ena ansiktshalvan utifrån ett speciellt mönster. Med hjälp av med en keramisk kula i mynningen och en elektrisk stav i högerhanden bildas en faradisk ström som ska slussa ner hyaluronsyran ca 3 millimeter ner i huden. 

Passar dig som: Är rädd för nålar men ändå vill testa en hyaluronsyrabehandling. Vi behandlar ansikte, hals, dekolletage, handrygg, öronsnibbar, läppar men framförallt mörka ringar under ögonen.

Pris: 1900:- per behandling

Vi rekommenderar 3 behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter påfyllning var 6:e månad för bibehållet resultat.

: