Skip to content

Hudinstitutet_korr

Vi fryser vi bort ditt fett permanent på två områden samtidigt,  för endast 2495:- per behandling!

.Det omöjliga är nu möjligt!
Många områden på kroppen är nästan omöjliga att träna bort. Graviditetsmage, kärlekshandtagen, ridbyxlår är exempel på områden som lämpar sig perfekt för nya unika CoolTech.

Vi behandlar alltid båda sidorna samtidigt vid ben, lår, kärlekshandtag, behåbandskant, armar och knä till detta pris 2495:-

Vid gropiga lår lämnas en helt slät och jämn yta, absolut bästa metoden mot celluliter!

.

CoolTech är effektivt, smärtfritt och säkert!
Med Cryolipolysis, kan vi frysa ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som huden, muskler och nervtrådar. Fettcellerna tål helt enkelt inte kyla lika bra som övrig vävnad vilket gör att fettcellerna inträder i stadiet som kallas Apoptos. Fettcellerna dör helt naturligt under de efterföljande veckorna.

.

Nya kroppskonturer utan kirurgi!
Aldrig tidigare har vi sett så snabba synliga resultat som efter en Cryolipolysis. Redan efter första behandlingen ser du en dramatisk skillnad. Det bästa av allt är att du slipper alla riskerna som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi.

.

Hur går en Cryolipolysis behandling till?
Tillsammans väljer vi ut de områden som skall behandlas under konsultationen. Därefter appliceras ett speciellt membran med kylvätska över området innan munstycket aktiveras. Det utvalda området sugs in i kammaren och kyls ner till -8ºC under 70 min. I början känner du enbart det kraftiga suget och en kylande känsla. Efter några minuter så har kylan bedövat området fullständigt och du känner absolut inget. Du kan faktiskt i lugn och ro läsa en tidning utan obehag.
Efter 70 min avlägsnas munstycket och området masseras under några minuter. Efter ytterligare några minuter kan du i lugn och ro fortsätta din dag som vanligt.

.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?
Det finns flera vetenskapliga studier som bevisat att Cryolipolysis efter endast en behandling kan reducera i genomsnitt 23,8% fett. Det går utmärkt att behandla samma område upp till  4 ggr. Intervallen mellan behandlingarna är ca 6-8 veckor.

.

Finns det risk för förhöjda nivåer av blodfetter?
Nej! Det finns flera vetenskapliga studier som bevisar att det inte ökar värdena i någon väsentlig grad. Likaså påverkas ej levervärdena.

.

Är resultatet verkligen permanent?
Ja! När fettcellerna i underhuden kyls ner så inträder ett stadium som kallas Apoptos, vilket innebär naturlig programmerad celldöd. Huden, muskler och nervtrådar klarar av denna kraftiga kyla utan att skadas. Det är endast fettcellerna som dör.

.

Vad händer med fettet?
I varje fettcell finns det Triglycerid som kommer att rinna ut ur fettcellen när den dör. Detta ämne tar kroppens lymfsystem hand om. Vi rekommenderar att du dricker lite mer vatten än du brukar och att du under den första månaden ökar din förbränning genom att promenera raskt eller jogga.

.

När börjar jag se resultat?
Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Det är dock viktigt att förstå att Apoptosen fortskrider ända upp till tre månader efter behandlingen. Det slutgiltiga resultatet syns därför först efter ca 90 dagar.

.

Varför är CoolTech® bättre än andra behandlingar?• Resultatet är permanent, vilket tidigare alltid krävt kirurgiska ingrepp. Nu slipper du riskfyllda operationer.
• Det är helt ofarligt! Apoptos (naturlig celldöd) är en helt normal process som sker i vår kropp dygnet runt året om.
• Det fi nns fl era av vetenskapliga studier som gjorts under många år som visar att Cryolipolysis är säker och effektiv.
• Resultaten syns redan efter några veckor.
• Det har under de senaste åren utförts runt 1 miljon Cryolipolysis behandlingar över hela världen.
• CoolTech® tillverkas i Europa och har medicinsk CE-märkning.

:

Kvinna med ”love handles”. Till vänster ser ni bilden före Cryolipolysis och till höger ser ni resultatet
efter en enda behandling. Det är ca 6 veckor mellan bilderna. Inga förändringar i livsstil eller andra metoder som kan ha påverkat resultatet.

10259956_639097922835800_3243440175137414871_n10171200_745448475474324_1975163601_n

 ……………………………………………………………………………………………

Kvinna med ”ridbyxlår”. Till vänster ser ni bilden före Cryolipolysis och till höger ser ni

resultatet efter två behandlingar. Det gick ca 8 veckor mellan varje behandling. Sista bilden är ca 6 veckor
efter den andra behandlingen. Inga förändringar i livsstil eller andra metoder som kan ha påverkat resultatet.

01

1507630_861875720498265_7401208607627120652_n

………………………………………………                                                                                                                                                                                                                                 

Boka din konsultation idag!

Då går vi igenom vilka önskemål du har och vilka möjligheter som finns. Vi tar bilder och mäter för att dokumentera resultaten. Priset är 500:- och då ingår återbesök.