Klassisk ansiktsbehandling 60 min 540 :-
­
Rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage på ansikte, nacke och  dekolletage, mask samt avslutande serum och kräm.

Lätt ansiktsbehandling 45 min 295 :-­

Rengöring, peeling, mask samt avslutande serum och kräm. Kan anpassas  efter dina önskemål.

Primaluce ansiktsbehandling 30 min 395  :-­ / 60 min 710  :-­
En extra effektiv version av vår klassiska ansiktsbehandling som med hjälp av AHA-­och PHA-­syror jobbar på acne, pigmenteringar, fina  linjer och en hy som saknar lyster. Kan med fördel utföras som en  kur.

30 min exkluderar portömning, brynplock och massage.

Medik8 ansiktsbehandling 30 min 450 :-­ / 60 min 720 :-­
I denna behandling jobbar vi med professionella och aktiva produkter från Medik8, med en grundläggande anti-­age filosofi. Rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage på ansikte, nacke och dekolletage, mask samt avslutande serum och kräm.

30 min exkluderar portömning, brynplock och massage.

Medik8 Anti Age 60 min 1050 :-­
Här jobbar vi med det mest aktiva från Medik8 för en jämnare och yngre hy. Effektiv mot linjer och rynkor. Rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage på ansikte, nacke och dekolletage, specialmask samt avslutande serum och kräm.

Medik8 Calmwise Ultimate Recovery behandling 45 min 695:-
För dig med känslig hy, Rosacea, Perorial dermatit , allergi eller eksem.
Parfymfri. Rengöring, enzympeeling, massage och mask.

Line+ ansiktsbehandling 60 min 670 :-­
Rengöring, peeling, portömning, brynplock, ampull med serum, massage  på ansikte, nacke och dekolletage, mask, ögonmask samt avslutande serum och kräm. Finns i fyra olika utföranden efter hudtyp.

Pura Acne 60 min 540 :-­
Det bästa naturen har att erbjuda mot inflammerad acne! Innehåller BHA-­syror som rengör porerna på djupet, samt har lågt pH-­värde för optimal hudhälsa. Rengöring, peeling, portömning, brynplock, ampull med serum, massage  på ansikte, nacke och dekolletage, mask samt avslutande serum och kräm.

Proceutic Agebiotic Peel 45 min – pris: 795 :-
En effektiv och resultatinriktad Peel för djupa rynkor och pigmenteringar med en mix av peptider, mandel- och sockersyra som kombineras med en Retinol mask. Rynkor och linjer fylls ut, mörka fläckar blir mindre och huden blir jämn och får en ökad lyster. För bästa resultat bör man gå en behandlingskur på 3-4 behandlingar 1 gång i veckan.

Proceutic Purity Peel 30 min – pris: 625 :-
En effektiv och resultatinriktad örtpeeling för en oren och aknebenägen hud med 9 olika örter, AHA och Azelainsyra. Talgreglerande och porsammandragande samtidigt som huden blir fantastiskt jämn. För bästa resultat bör man gå en behandlingskur på 3-5 behandlingar 1 gång i veckan.

DE-­SENSE 60 min 645 :-­
För den mest ömtåliga huden som är torr, röd och irriterad. Dämpar  rodnad, lugnar och stärker ytliga kärl. Rengöring, mild enzympeeling, ampull med serum, massage på ansikte, nacke och dekolletage, lugnande algmask samt avslutande serum och kräm.

DE-­OX 60 min 1050 :-­

Unik behandling som ökar hudens elasticitet och lyster med hjälp av  C-­vitamin. Antioxidanter som skyddar mot de fria radikaler som orsakar åldrande.  Rengöring, peeling, ampull med serum, massage på  ansikte, nacke och dekolletage, aktiv algmask samt avslutande serum och kräm.

Lifting Code Diffusion Filler 60 min 895 :-­
En aktiv behandling med det senaste inom forskning för en tydlig lifting-­effekt! Verkar uppstramande och fyller ut fina linjer.  Rengöring, peeling, serum med ampull, massage på ansikte, nacke och  dekolletage, specialmask samt avslutande serum och kräm.

AGE Beauty Secret 60 min 1020 :-­
Vår  mest  effektiva  ansiktsbehandling  mot  rynkor  och  linjer.  Arbetar   tredimensionellt  med  synbart  resultat. Ger jämnare hudton, slätar ut   rynkor och ger volym. Rengöring, peeling, serum med ampull, massage på ansikte, nacke och dekolletage, specialmask samt avslutande serum och kräm.

Sublime Skin 30 min 445 :-­ / 60 min 1020 :-­
En anti age-­behandling som jämnar ut hudtonen, ger volym och lifting. Rengöring, dubbelpeeling med C-­vitamin, massage på ansikte, nacke och dekolletage, peel off-­mask, ögonmask samt avslutande serum och kräm.

30 min exkluderar massage och ögonmask.

Remedy 60 min 645 :-­
För känslig hud, ytliga kärl eller rosacea. Innehåller pre-­biotika som   reparerar, lugnar och stärker. Vår enda doftfria serie. Rengöring, mild  enzympeeling, massage på ansikte, nacke och dekolletage, lugnande oljebaserad peel off-­mask, samt avslutande serum och kräm.

SkinRegimen 60 min 595 :-­

En modern växtbaserad hudvårdserie för stressad hud, som motverkar effekterna av luftföroreningar och livsstilsrelaterat åldrande.  Rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage på ansikte, nacke   och dekolletage, mask samt avslutande serum och kräm.