Skip to content

 


Klassisk ansiktsbehandling 60 min 645:-
­
Rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage på ansikte, nacke och  dekolletage, mask samt avslutande serum och kräm.

Lätt ansiktsbehandling 30 min 395 :-­
Rengöring, peeling, mask samt avslutande serum och kräm. Kan anpassas  efter dina önskemål.

Algologie ansiktsbehandling  45 min 525 :-

Ansiktsbehadling där vi skräddarsyr produkter från det franska märket Algologie. Produkterna innehåller rikligt med mineraler samt bio stimulerande marinkomplex som syresätter, stimulerar samt skyddar din hud. Rengöring, analys, peeling, välj mellan porrengöring eller massage, mask samt avslutande produkter.

Primaluce ansiktsbehandling 30 min 525  :-­ / 60 min 825 :-­
En extra effektiv version av vår klassiska ansiktsbehandling som med hjälp av AHA-­och PHA-­syror jobbar på acne, pigmenteringar, fina  linjer och en hy som saknar lyster. Kan med fördel utföras som en  kur.

30 min exkluderar portömning, brynplock och massage.

Medik8 ansiktsbehandling 30 min 525 :-­ / 60 min 765 :-­
I denna behandling jobbar vi med professionella och aktiva produkter från Medik8, med en grundläggande anti-­age filosofi. Rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage på ansikte, nacke och dekolletage, mask samt avslutande serum och kräm.

30 min exkluderar portömning, brynplock och massage.

Medik8 Anti Age 60 min 1125 :-­
Här jobbar vi med det mest aktiva från Medik8 för en jämnare och yngre hy. Effektiv mot linjer och rynkor. Rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage på ansikte, nacke och dekolletage, specialmask samt avslutande serum och kräm.

Medik8 Calmwise Ultimate Recovery behandling 45 min 725:-
För dig med känslig hy, Rosacea, Perorial dermatit , allergi eller eksem.
Parfymfri. Rengöring, enzympeeling, massage och mask.

Line+ ansiktsbehandling 60 min 765 :-­
Rengöring, peeling, portömning, brynplock, ampull med serum, massage  på ansikte, nacke och dekolletage, mask, ögonmask samt avslutande serum och kräm. Finns i fyra olika utföranden efter hudtyp.

Tonårsbehandling 45 min 625 :-­
En effektiv samt skonsam behandling för en tonnårshy. Vi anpassar produktval efter huden. Rengöring, analys, peeling, portömning, brynplock och mask, samt avslutande produkter.

Proceutic Agebiotic Peel 45 min – pris: 825 :-
En effektiv och resultatinriktad Peel för djupa rynkor och pigmenteringar med en mix av peptider, mandel- och sockersyra som kombineras med en Retinol mask. Rynkor och linjer fylls ut, mörka fläckar blir mindre och huden blir jämn och får en ökad lyster. För bästa resultat bör man gå en behandlingskur på 3-4 behandlingar 1 gång i veckan.

Proceutic Purity Peel 30 min – pris: 745 :-
En effektiv och resultatinriktad örtpeeling för en oren och aknebenägen hud med 9 olika örter, AHA och Azelainsyra. Talgreglerande och porsammandragande samtidigt som huden blir fantastiskt jämn. För bästa resultat bör man gå en behandlingskur på 3-5 behandlingar 1 gång i veckan.

DE-­SENSE 60 min 745 :-­
För den mest ömtåliga huden som är torr, röd och irriterad. Dämpar  rodnad, lugnar och stärker ytliga kärl. Rengöring, mild enzympeeling, ampull med serum, massage på ansikte, nacke och dekolletage, lugnande algmask samt avslutande serum och kräm.

DE-­OX 60 min 1125 :-­

Unik behandling som ökar hudens elasticitet och lyster med hjälp av  C-­vitamin. Antioxidanter som skyddar mot de fria radikaler som orsakar åldrande.  Rengöring, peeling, ampull med serum, massage på  ansikte, nacke och dekolletage, aktiv algmask samt avslutande serum och kräm.

Lifting Code Diffusion Filler 60 min 975 :-­
En aktiv behandling med det senaste inom forskning för en tydlig lifting-­effekt! Verkar uppstramande och fyller ut fina linjer.  Rengöring, peeling, serum med ampull, massage på ansikte, nacke och  dekolletage, specialmask samt avslutande serum och kräm.

AGE Beauty Secret 60 min 1075 :-­
Vår  mest  effektiva  ansiktsbehandling  mot  rynkor  och  linjer.  Arbetar   tredimensionellt  med  synbart  resultat. Ger jämnare hudton, slätar ut   rynkor och ger volym. Rengöring, peeling, serum med ampull, massage på ansikte, nacke och dekolletage, specialmask samt avslutande serum och kräm. Finns i två olika utföranden och avgörs efter hud typ.

Sublime Skin 30 min 525 :-­ / 60 min 1095 :-­
En anti age-­behandling som jämnar ut hudtonen, ger volym och lifting. Rengöring, dubbelpeeling med C-­vitamin, massage på ansikte, nacke och dekolletage, peel off-­mask, ögonmask samt avslutande serum och kräm.

30 min exkluderar massage och ögonmask.

Remedy 60 min 745:-­
För känslig hud, ytliga kärl eller rosacea. Innehåller pre-­biotika som   reparerar, lugnar och stärker. Vår enda doftfria serie. Rengöring, mild  enzympeeling, massage på ansikte, nacke och dekolletage, lugnande oljebaserad peel off-­mask, samt avslutande serum och kräm.