Skip to content

2k_instrument_at_ear_125px 2f_ear_with_earring_125px

Bästa läkningen med Blomdahl Medicals!

Håltagningsörhängena i Blomdahl Medical Ear Piercing är inte bara vackra smycken – de är också utformade för att hålet skall läka på bästa sätt. De skiljer sig från ”vanliga” örhängen på följande punkter:
> Endast medicinska och hudvänliga material används. Därmed minimeras risken för allergiproblem.
> De är mycket små och lätta. Medical Plastic håltagningsörhängen väger bara 1/5 av de traditionella håltagningsörhängena i stål.
> Låset sitter alltid längst ut på örhänget. Därmed kommer luft till det nytagna hålet, vilket är viktigt för en bra läkning.
> Låset kapslar in örhängets vassa spets så att inte spetsen irriterar eller skadar huden.
> Örhänget är lite tjockare än vanliga örhängen. Det minskar risken för att det känsliga nytagna hålet skadas vid byte till andra örhängen efter läkningsperioden

19x131 18x131 untitled 4

Många barn vill ha hål i öronen!
Allt fler barn tar hål i öronen, och det sker i allt tidigare åldrar. Därför har Blomdahl Medical utvecklat produkter som är speciellt lämpliga för öronhåltagning på barn.

untitled 3

Golden Medical Plastic & Silver Medical Plastic.
Golden Medical Plastic är förgyllda med 24K guld,medan Silver Medical Plastic är ytbelagda med den exklusiva ädelmetallen rodium. Förgyllningen/rodieringen täcker bara den synliga delen, d v s den del av örhänget som inte ligger än mot örat.
Det är bara den hudvänliga, rena medicinska plasten som kommer i kontakt med örat.
:
Pris:
1 hål 300 :-
2 hål 450 :-
Obs! Önskas att 2 hål tas samtidigt måste detta meddelas vid bokningen och sker ej automatiskt vid e-bokning.